- הודעות 7
- תודות התקבלו: 0
פורום תמיכה בנושא מכוניות שלט רחוק.
transmission for summit וחלקים לחיזוק הכללי
16 נוב 2014 21:06 #1
מאת saar0511
transmission for summit וחלקים לחיזוק הכללי נוצר על ידי saar0511
אני רוצה להחליף את המנוע בסאמיט שלי לבראשלס וגם להחליף transmission אמרו לי שיש transmission שעושה יותר מהר ברגיל ויותר לאט בלאט (יותר לאט יחסית לבראשלס כי הוא יותר חזק ממה שיש לי עכשיו)
המלצה למנוע סנסורד
וחלקים שנשברים הרבה בסאמיט כשעוברים לבראשלס ובכללי
תודה
המלצה למנוע סנסורד
וחלקים שנשברים הרבה בסאמיט כשעוברים לבראשלס ובכללי
תודה
Please התחברות או צור חשבון to join the conversation.
17 נוב 2014 08:44 #2
מאת אביב כהן
תגובה מאביב כהן בדיון transmission for summit וחלקים לחיזוק הכללי
שלום סער וברוך הבא לפורום.
אני אתחיל בשאלה כדי לוודא שאני מבין מה אתה מחפש. אתה רוצה לשדרג את ה-Summit ולהגיע למצב שהמהירות הנמוכה נשארת אותו דבר למרות שהמנוע חזק יותר? אתה רוצה להגיע למהירות גבוהה מהירה יותר?
תיבת ההילוכים המקורית של ה-Summit כוללת שני הילוכים ביחסים של 1:25 כדי להגיע למהירות גבוהה יחסית למכונית שלט מסוג זחלן, יחס ההעברה של ההילוך השני הוא 1:70 והוא מאפשר זחילה טכנית.
יש לך כבר מנוע שבחרת? חשוב לדעת איזה מנוע אתה מתכוון להרכיב על הרכב ואז לחשב מה היחסים החדשים צריכים להיות. אחר כך נחפש לך קישורים לגלגלי שיניים שמתאימים לתיבה שלך ושיצרו את היחסים שאתה רוצה.
אני מדפדף באתר של טרקסס לראות מה הם מציעים שיהיה מקורי ובטוח יתאים. יש כמה רעיונות להשתמש בחלקים של E-revo ולשדרג את תיבת ההילוכים שלך.
אחרי שתענה לכל השאלות שהיו לי נמצא מה מתאים לרכב שלך.
אני אתחיל בשאלה כדי לוודא שאני מבין מה אתה מחפש. אתה רוצה לשדרג את ה-Summit ולהגיע למצב שהמהירות הנמוכה נשארת אותו דבר למרות שהמנוע חזק יותר? אתה רוצה להגיע למהירות גבוהה מהירה יותר?
תיבת ההילוכים המקורית של ה-Summit כוללת שני הילוכים ביחסים של 1:25 כדי להגיע למהירות גבוהה יחסית למכונית שלט מסוג זחלן, יחס ההעברה של ההילוך השני הוא 1:70 והוא מאפשר זחילה טכנית.
יש לך כבר מנוע שבחרת? חשוב לדעת איזה מנוע אתה מתכוון להרכיב על הרכב ואז לחשב מה היחסים החדשים צריכים להיות. אחר כך נחפש לך קישורים לגלגלי שיניים שמתאימים לתיבה שלך ושיצרו את היחסים שאתה רוצה.
אני מדפדף באתר של טרקסס לראות מה הם מציעים שיהיה מקורי ובטוח יתאים. יש כמה רעיונות להשתמש בחלקים של E-revo ולשדרג את תיבת ההילוכים שלך.
אחרי שתענה לכל השאלות שהיו לי נמצא מה מתאים לרכב שלך.
17 נוב 2014 20:33 #4
מאת אביב כהן
חיפשתי את הסט הזה ולפי מה שמצאתי הסל"ד של המנוע הוא 2200kv. על המנוע המקורי של הסאמיט היה קשה יותר למצוא מידע.
אחרי כמה חיפושים מצאתי שהמנוע של הסאמיט עובד בסל"ד של בין 1000kv ל-1350kv, זה אומר שהמנוע החדש יסיע את הרכב במהירות כפולה לפחות.
אל תתעסק עם הגיר של הרכב, אחרי החלפה של המנוע תבדוק אם המהירות הסופית מהירה מספיק, אל תשכח שזה זחלן ובמהירות גבוהה מידי חוסר היציבות לא ייתן לך אפשרות לשלוט ברכב. בזחילה יכול להיות שגם לא יהיה צורך בשינויים ביחסי ההעברה, למנוע החדש יש מומנט שיספק את מה שצריך גם בסל"ד נמוך.
ההמלצה שלי היא להתעסק עם הפיניון במקום לפרק את הגיר, תחליף פיניון לאחד קטן או גדול יותר לפי מה שאתה מרגיש שחסר לרכב.
אחרי כמה חיפושים מצאתי שהמנוע של הסאמיט עובד בסל"ד של בין 1000kv ל-1350kv, זה אומר שהמנוע החדש יסיע את הרכב במהירות כפולה לפחות.
אל תתעסק עם הגיר של הרכב, אחרי החלפה של המנוע תבדוק אם המהירות הסופית מהירה מספיק, אל תשכח שזה זחלן ובמהירות גבוהה מידי חוסר היציבות לא ייתן לך אפשרות לשלוט ברכב. בזחילה יכול להיות שגם לא יהיה צורך בשינויים ביחסי ההעברה, למנוע החדש יש מומנט שיספק את מה שצריך גם בסל"ד נמוך.
ההמלצה שלי היא להתעסק עם הפיניון במקום לפרק את הגיר, תחליף פיניון לאחד קטן או גדול יותר לפי מה שאתה מרגיש שחסר לרכב.
17 נוב 2014 21:12 #5
מאת saar0511
תגובה מsaar0511 בדיון transmission for summit וחלקים לחיזוק הכללי
אוקי תודה רבה
ועוד משהו יש מנוע שאתה ממליץ עליו? מנוע שהוא סנסורד
ואני רוצה גם חלקים לחיזוק הכללי שלו ובמיוחד חלקים למנוע החדש
ומה דעתך על הסוללות האלה והאם הן יתאימו לסאמיט www.hobbyking.com/hobbyking/store/__2194...dit_compatible_.html
ואם לא אני רוצה סוללות כאלה שיתאימו
ועוד משהו יש מנוע שאתה ממליץ עליו? מנוע שהוא סנסורד
ואני רוצה גם חלקים לחיזוק הכללי שלו ובמיוחד חלקים למנוע החדש
ומה דעתך על הסוללות האלה והאם הן יתאימו לסאמיט www.hobbyking.com/hobbyking/store/__2194...dit_compatible_.html
ואם לא אני רוצה סוללות כאלה שיתאימו
17 נוב 2014 21:30 #6
מאת אביב כהן
אני פחות מבין במכוניות, יותר בתחביב בשביל להטיס, קשה לי להמליץ על ציוד שלא התנסיתי בו.
בקשר לסוללות, אני מזמן הפסקתי להזמין מ-HobbyKing, הציוד שם שווה בדיוק מה שמשלמים עליו. שים לב שהמשלוח של סוללות ליפו התייקר מאד, זה משהו כמו $65 גם לסוללה יחידה. היום סוללות ליפו וטיסנים שווה לקנות בארץ בגלל מחירי המשלוח הגבוהים.
תתייעץ בפורום כאן כדי להבין מה המחירים בארץ.
בקשר לסוללות, אני מזמן הפסקתי להזמין מ-HobbyKing, הציוד שם שווה בדיוק מה שמשלמים עליו. שים לב שהמשלוח של סוללות ליפו התייקר מאד, זה משהו כמו $65 גם לסוללה יחידה. היום סוללות ליפו וטיסנים שווה לקנות בארץ בגלל מחירי המשלוח הגבוהים.
תתייעץ בפורום כאן כדי להבין מה המחירים בארץ.
17 נוב 2014 21:49 #7
מאת saar0511
תגובה מsaar0511 בדיון transmission for summit וחלקים לחיזוק הכללי
הבנתי אבל אני רוצה לקנות את הnano tech לדעתי הם טובות יש לי כבר כמה ואף פעם לא סיימתי אותם כלומר שהמכס לי להסיע לפני שהם נגמרו
אפשר להשיג בארץ nano tech
אבל עדיין לא עניתם הם מתאימים או לא
אפשר להשיג בארץ nano tech
אבל עדיין לא עניתם הם מתאימים או לא
19 נוב 2014 22:50 #10
מאת IziG
תגובה מIziG בדיון transmission for summit וחלקים לחיזוק הכללי
בהמשך למה שאביב כתב לך, גם אני לא מעריץ גדול של הציוד של הסיני אבל אם הנסיון שלך טוב איתם אז ננסה לעזור.
לפי התמונה הגובה של תא הסוללות הוא 30 מ"מ והסוללה שאתה מקשר אליה היא בגובה 42 מ"מ. או שיש טעות בתמונה או שיש טעות באתר של הסיני. תוכל למדוד את תא הסוללה שלך ולהעלות מידות?
לסאמיט יש במקור 2 סוללות, אתה צריך לדאוג למטען מספיק חזק לטעינה של זוג סוללת 6,000 מילי אמפר.
לפי התמונה הגובה של תא הסוללות הוא 30 מ"מ והסוללה שאתה מקשר אליה היא בגובה 42 מ"מ. או שיש טעות בתמונה או שיש טעות באתר של הסיני. תוכל למדוד את תא הסוללה שלך ולהעלות מידות?
לסאמיט יש במקור 2 סוללות, אתה צריך לדאוג למטען מספיק חזק לטעינה של זוג סוללת 6,000 מילי אמפר.
22 נוב 2014 13:34 #11
מאת אביב כהן
אתה בטוח שזה מתאים? יכול להיות שישנם כמה דגמים שונים ל-Summit עם תאי סוללה בגדלים שונים.
saar0511 wrote: אבל זה מתאים והם באותו גודל
www.hobbyking.com/hobbyking/store/__2194...axx_compatible_.html
אתה בטוח שזה מתאים? יכול להיות שישנם כמה דגמים שונים ל-Summit עם תאי סוללה בגדלים שונים.
זמן ליצירת דף: 0.054 שניות