IziG wrote:
הצטרפתי לדיון רק כדי להוסיף את ההסבר לנושא הערוצים, לא שמתי לב שזה מסוק BNF, כלומר מגיע בלי משדר.
אז ככה, אתה צריך שלט מאד מסויים שמשדר בטכנולוגיית DSM2 או DSMx, שזו גרסה מתקדמת יותר. בעיקרון ממה שידוע לי רק המשדרים של ספקטרום יתאימו לך.
המסוק הזה צריך שלט 6 ערוצים או יותר. שלט רחוק עם פחות מ-6 ערוצים לא כולל את המיקסים שדרושים להטסה של מסוק, בעיקר מיקס שנקרא CCPM. זה המיקס ששולט בממנועי סרוו של הראש בשילוב עם המצערת. (יכול להיות שקיימים שלטים עם פחות ערוצים ומיקס כזה אבל לא הייתי מתעסק עם שלט לא מוכר).
אם אתה מביא אותו במזוודה ולא עוצרים אותך במכס אז אין בעיה. אם עוצרים אותך יכול להיות שיבקשו שתשלם מכס + מע"מ, שזה בדרך כלל בערך 30%.
עברתי על ההודעה הראשונה שלך, אתה מביא שלט מחו"ל? אם המכס עוצר אותך אתה נכנס לסיפור מול משרד התקשורת, הרבה עברו אותו אבל תחשוב אם אתה בכלל מעוניין להכנס לזה.
בענין משרד התקשורת אני אסתדר אחי מזמין המון דברין שעושים לו בעיות בכל מיני כיוונים והוא יוכל לסדר את העניין כי הבנתי שסהכ הם משחררים את השלט לאחר כמה ימי בדיקה
אז רק רציתי לבדוק לגבי המסוקים ספציפית..
בכל מקרה יש את המסוק הזה בארץ שעדיף לי לקנות מפה?
ולשאלה החשובה אם תוכל לענות לי
האם זה מסוק מתאים למעבר ראשוני לשישה ערוצים? (בהתחשב בעובדה שזה התקציב שלי ואין לי תקציב למסוקים גדולים יותר-אני מודע שככל שהמסוק יהיה יותר גדול כך יהיה לי יותר קל ללמוד עליו אבל זה מה יש בינתיים חח)
תודה על העזרה!