IziG wrote:
אני מאמין שלרוב המטיסים יש נסיון רק עם אחד מהמסוקים האלו כך שדי קשה להשוות בינהם.
הקישורים שהוספת שבורים ולא מגיעים למסוקים עצמם, נסה לערוך את ההודעה ולתקן את הקישורים.
הטסתי די הרבה את הבלייד MSR, אומנם דגם שונה אבל אני מניח שהם יודעים לעשות את העבודה. המסוק שהיה לי התאפיין ביציבות יוצאת דופן, יכולת לעזוב את הסטיקים והוא פשוט המתין באותה נקודה שהשארת אותו. מצד שני הוא די משעמם אחרי כמה ימים, ליציבות הקיצונית יש מחיר.
Nine Eagles פחות יציב, מאפשר הטסה טיפה יותר מעניינת אבל קצת פחות אמין. יכול להיות שזה קשור לעובדה שאפשר להשתולל איתו טיפה יותר. כשאתה מנסה למשוך אותו יותר מידי (בגבולות של מסוק 4 ערוצים) אז אתה מכסח אותו.
אתה ה-Heli max novus 200 אני לא מכיר.
אני הייתי מתקדם למסוק 6 ערוצים, אפילו בסגנון של הצעצועים האלו, אין בכלל מה להשוות מסוק 4 ערוצים למסוק 6 ערוצים.
ועוד דבר חשוב, סימולטור טיסנים עוזר לך להתאמן על תרגילים מסויימים בלי לרסק במציאות, הוא לא מציאותי מספיק כדי שתוכל בעזרתו להשוות מסוקי שלט או טיסנים.
אני ירדתי מעניין 6 ערוצים כי אין לי לזה מספיק כסף כרגע כדי לקנות משהו שאפשר להתקדם איתו בצורה טובה
למה התכוונת במשפט "ה כשאתה מנסה למשוך אותו יותר מידי (בגבולות של מסוק 4 ערוצים) אז אתה מכסח אותו."
מזאת אומרת מכסח אותו באיזה מובן?
ושמע אני מחפש מסוק עם כח מנוע שיהיה אפשר להשתולל איתו טיפה ושיהיה עמיד ברוח יחסית לגודלו
אהבתי מאד את התגובות של הBLADE 120SR בסימולטור.. והבנתי מהאתר שלהם שזה הדגם המוגדל של מה שהטסת הMSR..
אז אם תוכל לתת לי כיוון/דעתך מה בינהם יותר מומלץ אפילו אם לא הטסת אותם ורק מבחינת נתונים זה יהיה מעולה
בטוח שתוכל להבין אותם יותר טוב ממני חח
תיקנתי את הלינקים
ויש לי עוד שאלה שאני שובר עליה את הראש כבר יומיים
ראיתי שיש שני סוגים של solo pro 228
יש 228A :
www.nineeagle.com/products_detail/&produ...29-bfe49ee556e9.html
ויש 228P:
www.nineeagle.com/products_detail/&produ...2a-bedeb9eb5272.html
המסוק 228A יקר בכ250 שח מ228P. מה ההבדל בין הדגמים?